Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss på
56 34 17 10

Vi trenger alle litt inspirasjon i hverdagen. Kanskje enda mer når beslutninger som skal sette sitt preg på hjemmet vårt skal tas. Slik som å velge dører.

I vår verden av vakre dører vil du alltid finne en naturlig inngangsport til alle rom. Enten du vil ha det romantisk, moderne eller klassisk. Vi imøtekommer alle dine krav med våre dører, som er utformet med samme øye for detaljer som for kvalitet

Glassekspert Gjesdal Knarvik AS skreddersyr dører i mange materialer.Vi leverer dører av forskjellige typer gjennom våre kjente leverandører. Våre hovedleverandører på dører er Lyssand, Norsk dør, Tun døren, Norges vinduet og Natre vinduer og dører.

Glassekspert Gjesdal Knarvik AS leverer dører til kunder i Bergen, Lindås, Meland og Åsane.

Ytterdører

Når du skal velge ytterdør – tenk langsiktig.

Det norske klima fordrer en robust ytterdør. Dette har våre leverandører tatt konsekvensene av uten et øyeblikk å senke kravene til stil og eleganse. Hver dørtype bygges fra kjernen av etter de mest avanserte metoder og av de beste materialer som kan skaffes.

Ytterdøren forteller mye om din smak og kvalitetssans. En dør skal gli godt inn i helheten, samtidig som den understreker din personlige smak. Den skal fremfor alt holde for vær og vind gjennom skiftende årstider.

Vi leverer dører fra følgende leverandører

Balkongdør som står i stil med husets vinduer

Lyssand Balkongdør er et stort dørprogram som dekker både enfløyete og tofløyete dører i forskjellige bredder, høyder og med ulike glass- og brystningskombinasjoner. Fordelen med en Lyssand balkongdør er at den kan tilpasses perfekt til vinduene slik at det gir fasaden en bedre helhet. For det første kan dørens glassmål lages slik at de flukter med vindushøydene. For det andre kan sprosseløsninger på vinduer og dører lages helt identiske. Sist, men ikke minst så vil ferdig malte dører og vinduer fra fabrikken få 100% lik farge. Alt dette teller for å skape et vellykket eksteriør.

Trinnløs luftestilling

Dørene åpnes og lukkes med ett grep. Den kan låses trinnløst – en stor fordel når huset skal luftes og det er vind i luften. Valgfri slagretting: Høyre- eller venstrehengslet. Døren kan leveres med alle typer låssystemer: Utvendig sylinder eller blindskilt kombinert med innvendig sylinder eller låsknapp.

Mange små detaljer som teller

  • Dype vindusfalser som gjør at glasset sitter lenger inne. Reduserer nedkjøling. God plass til 3 lags glass.
  • Treverket har svakt avrundete kanter som gjør at maling/beis sitter bedre over tid.
  • Innbruddshemmende – glasset er limt fast til vinduet.

Kan leveres med eller uten sprosser, ferdig malt eller beist og med glass etter ønske.

Innerdører

Gjennom våre leverandører, leverer vi innerdører i alle design og tresorter du kan ønske deg.

Branndører

Glassmester Gjesdal Knarvik AS samerbeider med Daloc som er Nordens ledende produsent av sikkerhetsdører. Gjennom vår leverandør, har et bredt sortiment av klassifiseringer og utførelser som kan kombineres. Vi har også kunnskapen som trengs for å finne den riktige sikkerhetsdøren i hvert enkelt tilfelle.

Sikkerhetsdører fra Daloc

Med en Daloc Sikkerhetsdør kan du ta livet med ro. Flere lag stålplater og innvendige forsterkninger gir en svært sterk dørkonstruksjon. Sikkerhetsdører fra leiligheter og butikker til fengsler og militæranlegg Behovet for sikkerhet øker stadig. Dermed har også sikkerhetsdører blitt et stadig viktigere spørsmål ved prosjektering av boliger og andre eiendommer. I tillegg til vårt brede standardsortiment kan vi også hjelpe når...

Read More
5 tips til riktig valg av ytterdør

Ytterdøren er husfasadens smykke. Slik velger du riktig ytterdør. Førsteinntrykket av hjemmet skapes i området rundt inngangspartiet, og ytterdøren har en viktig rolle her. Den er ikke bare fasadens smykke, men sier også noe om hvordan gjester ønskes velkommen. Det er derfor lurt å tenke litt ekstra nøye gjennom hva du ønsker av en ytterdør og hvilke funskjoner den skal fylle, før...

Read More
Meld deg på nyhetsbrev!
Meld meg på