Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss på
56 34 17 10

La deg inspirere av de mulighetene en vinterhage eller sommerhage kan gi deg.
Vi i Glassekspert Gjesdal Knarvik AS tilbyr skreddersydde løsninger eller du kan velge mellom standard løsninger på Vinterhage – og sommerhage. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen, Åsane, Meland, Lindås, Radøy med mer.

Hvorfor velge oss på hagestue – Sommerhage – Vinterhager

Glassekspert Gjesdal knarvik as har god erfaring med å levere sommerhager og vinterhager.Hos oss kan du få tilbygget akkurat slik du ønsker å ha det.Vi gjør hele jobben fra prosjektering til ferdigstillelse av prosjektet.Vår håndverksavdeling består av dyktige fagfolk som har lang erfaring innen sitt fag.

Fordeler med vinterhager og sommerhager

Dersom du velger en vinterhage i aluminium er den vedlikeholdsfri.
Brukeropplevelsen i boligen øker
Du får en god utnyttelse av dagslyset

Glassekspert Gjesdal Knarvik AS har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag for mange ulike type kunder, og vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder på våre sommerhager og vinterhage.

Ser du etter en leverandør på vinterhage har du kommet til riktig side. Vi fokuserer på å levere med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et prosjekt, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med hagestuer og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

Kom innom oss, eller ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Våre oppdrag utføres hovedsakelig i Nordhordland (Meland, Radøy, Lindås, Austrheim, Fedje), Åsane og Bergen

Meld deg på nyhetsbrev!
Meld meg på