Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss på
56 34 17 10

Et vindu eller en dør består av mange deler. Alle komponentene må ha riktig kvalitet og funksjon for at du skal oppleve å få et skikkelig produkt. Husk at dette er valg du skal leve med i mange år.

Glassekspert Gjesdal Knarvik AS selger standard nye vindusløsninger, i tillegg til at vi skreddersyr løsninger til ditt behov. Vi har dyktige fagfolk som gjør hele jobben, enten det gjelder hele vindusløsninger med karm eller kun glasset. Vi har en egen håndverks avdeling som skifter vinduer for deg enkelt og greit.

Vi skaffer alt det du måtte trenge av vindu.

Vi er hovedforhandler for Norgesvinduet i Hordaland, men har og vinduer fra de største produsentene av vinduer i Norge. (Klikk under for å se mer detaljerer fra våre leverandører)

Hvorfor kan det være viktig å skifte vinduer

Det er mange fordeler ved å skifte vinduer i boligen eller på hytta. Du får
bedre inneklima, lavere kostnader, støydemping og bedre isolasjon. Med all slags vær og vind er vi nordmenn helt avhengige av solide og robuste kvalitetsvinduer.

Når bør du skifte vinduer?

Sikre tegn på at du bør skifte vinduer, er enten hvis det trekker fra vinduene eller om vindusglasset er punktert. Du bør også vurdere å bytte vinduer hvis du bor i en bolig med isolerglassvinduer fra 70-tallet eller eldre. Jo eldre vinduene er, desto større varmetap vil du ha når temperaturen kryper nedover utover høsten og vinteren.

Dette må du huske på:

  • De bør slippe inn mest mulig sollys og redusere oppvarming.
  • Vinduene skal gi god varmekomfort og ikke forårsake kondens.
  • De bør isolere godt – husk også tetting ved vindusmontering.

Les artikkelen om TIPS TIL DEG SOM SKAL SKIFTE VINDUER her

Tips til deg som skal skifte vinduer

Det er mye å ta hensyn til når du skal skifte vinduer. Her er en liste over noen sjekkpunkter og råd det er verdt å merke seg. Av: Einar Vestheim, 23. oktober 2008 Les hele artikkelen her Dette bør du gjøre før du kjøper vinduer: Tilstanden til eksisterende vinduer bør alltid vurderes av en fagperson. Utbedring av eldre vinduer kan være et...

Read More
Fem gode grunner til å bytte ut ditt gamle takvindu

Bedre isolasjon og høyere energieffektivitet Når det gjelder isolasjon, kan et gammelt takvindu ikke måle seg mot et moderne VELUX takvindu, uansett i hvor god stand det gamle måtte være. Mer dagslys og frisk luft Nye VELUX takvinduer har en konstruksjon som sikrer mer dagslys inn i huset. Bedre inneklima Når det gjelder et sunt inneklima, er ventilasjon og solskjerming effektive allierte....

Read More
Meld deg på nyhetsbrev!
Meld meg på