Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss på
56 34 17 10

Låser og sylindere til kunder I bergen, åsane, meland og lindås

VET DU HVEM SOM HAR NØKKEL TIL HUSET DITT ? VI SKIFER SYLINDERE

Gjennom våre samarbeidspartnere og på låser og beslag, tilbyr vi kvalitetsprodukter innen låsesystemer. Vi har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag for mange ulike kunder.

Vi utfører arbeid og leverer låser og sylindere

  • Skifting av låser og sylindere
  • Innbrudssikring av boliger. Vi monterer tilleggslås eller skifter din gamle
  • Åpning av låser som har satt seg i vranglås
  • Dørpumper
  • Slagdørsåpnere (Automatiske)
  • med mer

GLASSEKSPERT GJESDAL KNARVIK AS LEVERER LÅSER OG LÅSESYSTEMR TIL KUNDER I BERGEN, LINDÅS, MELAND OG ÅSANE.

Informasjon om låser

Låser er et kjent begrep for de fleste, og finnes i et uttall varianter. Fra ungpikens dagbok til Forsvarets høysikkerhetsområder, finnes det et spenn av låser. Mange moderne låser er av type sylinderlåser med egen utskiftbar nøkkel kontrollerende del. Sylinder er beskrevet som eget område. Moderne låser kan også være av type motorlås som styres av elektronikk. Hengelåser er også en kjent gruppe som leveres i mange varianter.

Utenpåliggende lås

Utenpåliggende sylinder låser, benyttes på lette dører, hvor det ønskes sylinder med smekk funksjon. Denne type låser åpnes fra utsiden med nøkkel, fra innsiden med knappvrider. Fallen kan sperres i åpen stilling.

Utenpåliggende sylinder låser – Reilelås

Denne type låser benyttes på lette dører, hvor det ønskes sylinder reile funksjon. Låsen åpnes fra utsiden med nøkkel, fra innsiden med knappvrider. Reilen kan sperres i åpen stilling.

Hengelåser

Gjennom vår samarbeidspartner Trioving er det utviklet en ny serie hengelåser som tilfredsstiller vår tids krav til sikker avlåsning. Denne type låser dekker alt fra alminnelige hengelåser til hengelåser med høyeste sikkerhetskrav.

Industrilåser

Denne type Låser er konstruert for å benyttes i dører, skuffer eller skap etter en annen produsents anvisninger. Ta kontakt med Glassekspert Gjesdal på Lindås for mer informasjon.

Låskasser

Komponent hvor låsbolter og mekanisme monteres innfelt i dørbladet. Vi leverer låsekasser for låser i forskjellig utførelse gjennom vår samarbeidspartner Trioving.

Tilholder låser

Låser/Tilholdere kontrollerer nøkler i likhet med sylinderene i sylinderlåser. Dette er et sett med bevegelige kontrollelementer eller sperreplater som er bygget inn i låskassen i tilholderlåser. Et spekter av mindre, enkle tilholderlåser benyttes for innvendige dører, slik som til soverom i boliger. Ta kontakt med oss for mer informasjon om denne type låser.

Sluttstykker

Beslag hvor låsens falle / reile går i inngrep. Et sikkerhetssluttstykke er konstruert og dimensjonert for å motstå bryting i låser. Sikkerhetssluttstykker har brønn, hull for for avstandsskruer ot veggliv og skråskruer for forankring i karm. Ta kontakt med oss på Nesttun i Bergen eller Knarvik i Lindås for mer informasjon.

Smalprofil låser

Smalprofil låser benyttes i dører som ikke har plass til vanlige, innfelte låser. Slike dører er oftest glassdører med smalt ramtre eller smal metallprofil. Smalprofillåser leveres som sylinderlåser, tilholderlåser og motorlåser.

Tilleggs låser

For å oppnå topp sikkerhet er det i mange tilfeller behov for to låser i samme dør. Dette er blant annet krav for næringsbygg fra FG (Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd) i sikkerhetsklasse 2. Tilleggs låser har vanligvis kun reile, event. hakereile, da falle-funksjonen ivaretas av hovedlåsen. Tilleggslås skal monteres i en avstand av 40 cm fra hovedlåsen.

Meld deg på nyhetsbrev!
Meld meg på