Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss på
56 34 17 10

Vi ser at glassrekkverk har blitt mer og mer populært de siste årene. Ved bruk av glassrekkverk slipper man lys til, samt at en man får en luftig opplevelse av miljøet rundt. Glassekspert Gjesdal Knarvik AS har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag for kunder i Bergen og omegn (Åsane – Nordhordland) og bVi kan vise til mange fornøyde kunder på våre glassrekkverk. Våre oppdrage er

Trenger du glassrekkverk har du kommet til riktig leverandør.
Vi fokuserer på å levere med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet.

3 Gode grunner til å velge glassrekkverk

1. Uslåelig utsikt

Et glassrekkverk er perfekt hvis det gjelder å utnytte utsikten, det sier seg selv. Og bare det å kunne slippe inn hele horisonten er grunn nok for mange til å velge en slik ramme på uteplassen sin.

2. Større og lysere

Men det følger også andre goder med et gjennomsiktig rekkverk. Ved å gå bort fra tradisjonelle rekkverksvegger, vil uteplassen virke større og lysere, fordi glassrekkverket åpner opp, lar blikket vandre forbi ytterkantene og slipper inn lys på hele plattingen.

3. Eksklusivt utseende med glassrekkverk

En annen fordel med glassrekkverk er et harmonisk, eksklusivt utseende. Glassekspert Gjesdal Knarvik AS har løsninger i aluminium, rustfritt stål, opplegg til eksisterende stolper samt stolpefrie rekkverk, og felles for alle variantene er de gir et tidløst og rent uttrykk. Dette er med på å øke verdien på uteplassen din.

Vi levere det meste innen glassrekkverk, og våre kunder er både private og næringslivet.
  • Aluminiumsrekkverk
  • Glassrekkverk i rustfritt stål
  • Helglassrekkverk

Regler og forskrifter på glassrekkverk

Glass er et fantastisk materiale som egner seg godt til bruk i rekkverk.

Glassrekkverk skal ha slik høyde og utforming at personer ikke utsettes for fare for gjennomfall, og slik at barn ikke kan skade seg eller lett kan klatre over.

Byggeforskriftene (TEK10) stiller krav til glassrekkverk hvor det sies følgende:
Rekkverkets funksjon Rekkverkets funksjon er å forhindre personer fra å falle ned fra ulike høydenivåer. Ved nivåforskjel ­ ler over 0,5 m. kreves det sikring med rekkverk.

§ 12-11. Balkong og terrasse mv. Balkong og terrasse mv. skal ha tilfredsstillende sikkerhet og brukskvalitet.

§ 12-17. Rekkverk Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot gjennomfall og sammenstøt. Rekkverk skal utformes slik at klatring forhindres. Høyde på rekkverk ved balkonger, tribuner, pas ­ sasjer og lignende skal være minimum 1,0 m. Der nivåforskjellen er mer enn 10,0 m, skal rekkverk ha en høyde på minimum 1,2 m

Dimensjonering og utførelse

Kun med riktig dimensjonering, glasstype og monteringssystem, utført av kompetente håndverkere får du varig glede av ditt glassrekkverk. Hos oss får du dokumentasjon på at både glass og monterings systemer er dimensjonert for ditt bruk.

Bor du i Nordhordland (Meland – Lindås – Radøy – Austrheim – Masfjorden – Fedje). Eller Bergen og Åsane. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker pris på et prosjekt.

Meld deg på nyhetsbrev!
Meld meg på