Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss på
56 34 17 10

Glassekspert Gjesdal Knarvik AS utfører alt som en glassmester skal og vårt glassarbeid er av høy kvalitet. Vi vet at kvalitet og god kunde oppfølging er viktig ved levering av vårt glassarbeid. Dette er noe vi setter høyt i Glassekspert Gjesdal Knarvik AS. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen, Nordhordland, Lindås, Meland, Radøy og Austrheim. Vi er behjelpelig med råd og veiledning ved glassprosjekter og vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli en fornøyd kunde. I tillegg til produkter har vi også egne håndverkere til å utføre jobbene.

Innenfor glassarbeid kan vi nevne:
  • Alt innen glassfasader
  • Reprasjon av knust glass
  • Utskifting av punkterte isolerglass
  • Sikkerhetsruter
  • Lyddempende ruter
  • Varmeisolerende ruter
  • Solavskjermende ruter
  • Speil
  • Glasshyller
  • Glass til møbler

Energiglass – Bedre inneklima og lavere strømregning

Glassekspert Gjesdal tilbyr energiglass vinduer med god isolasjon og energibelegg. Alle Glassene vi tilbyr isolerer mye bedre enn glass i gamle vinduer, og gir en gevinst i energiforbruket. Våre vinduer skal gi et godt inneklima, gi et lavt energiforbruk og ingen negativ påvirkning på miljøet.
Et energispareglass (lavenergiglass) har et usynlig belegg som reflekterer varmen tilbake inn i rommet. Belegget sørger for at varmen holder seg inne og ikke forsvinner rett ut igjen.

Vi har mange fornøyde kunder i Bergen og omegn på våre løsninger på energiglass(Lindås, Meland, Åsane, Radøy, Austrheim)

Sikkerhetsglass og Sikringsglass

Et sikkerhetsglass skal forhindre personskade ved sammenstøt. Dette kan være herdet glass eller laminert glass. Herdet glass faller ut av rammen og forvandles til små og ufarlige glassbiter når det knuses, akkurat som et bilvindu. Laminert glass sørger for at glassruten henger sammen selv om selve glassoverflaten er ødelagt.

Det finnes et variert tilbud på markedet av sikkerhetsglass som sikrer deg og dine verdier. Vi i Glassekspert Gjesdal Knarvik AS tilbyr sikkerhetsglass fra en rekke kjente glassprodusenter. Ved en forespørsel, hører vi hva du ønsker og gir deg et tilbud på den løsningen vi mener er best for ditt prosjekt. Vi har utført mange oppdrag for på sikkerhetsglass i Bergen, Åsane og Nordhordland.

Støydempende glass / vinduer

Støy er et miljø og helseproblem.

Normale isolerglass reduserer lyden merkbart, men ikke alltid tilstrekkelig. Derfor er det utviklet isolerglass spesielt beregnet til lyd- og støydempende formål. En del har opplevd 3-lags glass som har svært gode støydempende egenskaper. Det er først og fremst andre ting som innvirker på støydempingen

Laminnering gir støydemping av glass

En ytterligere lyddempning oppnås, når det ene glasslaget i isolerglasset er laminert. Forskjellen mellom materialtypene bryter lydbølgene, som dermed dempes. Ved å velge en spesiell lyddempende folie oppnår man særlig gode støydempende resultater. Man oppnår også økt lyddemping ved å fylle mellomrommet mellom glasslagene med gass.

Solbeskyttende Glass

Trodde du at solbeskyttelse kun kunne oppnås ved bruk av persienner eller markiser? Det finnes faktisk glass som har solbeskyttende belegg.

Solbeskyttende glass slipper inn nesten like mye lys som tradisjonelle glass. Det finnes mange forskjellige varianter, det kommer an på hvilket behov du har. Er du usikker på hva du skal velge, ta kontakt med Glassekspert Gjesdal Knarvik AS! Vi har mange fornøyde kunder i Bergen og omegn (Åsane – Nordhordland)

Meld deg på nyhetsbrev!
Meld meg på