Med en Daloc Sikkerhetsdør kan du ta livet med ro. Flere lag stålplater og innvendige forsterkninger gir en svært sterk dørkonstruksjon.

Sikkerhetsdører fra leiligheter og butikker til fengsler og militæranlegg

Behovet for sikkerhet øker stadig. Dermed har også sikkerhetsdører blitt et stadig viktigere spørsmål ved prosjektering av boliger og andre eiendommer. I tillegg til vårt brede standardsortiment kan vi også hjelpe når den beste løsningen er en spesialprodusert sikkerhetsdør.

Skifte till ny leilighetsdør

Ønsker du å erstatte din egen inngangsdør eller tilhører du en boligforening med mange leilighetsdører som skal skiftes?
Våre montørpartnere bytter en dør på under en halv dag. La oss hjelpe deg! Les mer om skifte til Daloc Sikkerhetsdør »

Innbruddsklassifisering

Våre sikkerhetsdører finnes i klasse RC 2 til RC 5 iht. EN 1627. De er testet av Stöldskyddsföreningen eller Sveriges Provnings- & Forskningsinstitut og er sertifisert av Svensk Brand & Säkerhetscertifiering.

EN 1627 RC 2

Total testtid* 15 min, hvorav effektiv angrepstid var 3 min. Angrep med verktøy som skrutrekker (375 mm), hammer (125 g), kiler osv.

EN 1627 RC 3

Total testtid* 20 min, hvorav effektiv angrepstid var 5 min. Angrep med verktøy som brekkjern (710 mm), kiler, skrutrekker osv.

EN 1627 RC 4

Total testtid* 30 min, hvorav effektiv angrepstid var 10 min. Angrep med verktøy som bormaskin, brekkjern, øks osv.

EN 1627 RC 5

Total testtid* 40 min, hvorav effektiv angrepstid var 15 min. Angrep med verktøy som vinkelsliper med 125mm skive, bajonettsag, bormaskin, brekkjern osv.

 

* Det at standarden skiller mellom total tid og angrepstid i EN 1627 gir testpersonen mulighet til å ta pause for å hvile og tenke gjennom neste trinn i testen.

Motorlås i sikkerhetsdører klasse RC3 og RC4 iht EN 1627

Det finnes et behov for å kunne fjern- og tidsstyre lås i en sikkerhetsdør for å spare tid og forenkle for de som bruker lokalene. I vårt utvalg finnes det nå en mulighet for å utruste enkelte sikkerhetsdører i innbruddsklasse EN 1627 RC3 og RC4 med motorlås Assa 840 eller 841. Send en mail eller ring din kontaktperon på Daloc så hjelper vi deg mmed rett motorlås og funksjon i ditt prosjekt.

Skandinavias ledende produsent av sikkerhetsdører

Daloc er Skandinavias ledende produsent av sikkerhetsdører, og vi har et bredt sortiment av klassifiseringer og utførelser som kan kombineres. Vi har også kunnskapen som trengs for å finne den riktige sikkerhetsdøren i hvert enkelt tilfelle. Utnytt vår kompetanse for best mulig effekt og størst mulig kostnadseffektivitet. Jo tidligere, desto bedre.

 

Kilde: www.daloc.no